fbpx

ANDA BEKERJA DI KUALA LUMPUR ?

Letih dan penat hari-hari redah jalan jemm nak ke tempat kerja?

bangun awal ke tempat kerja

Situasi πŸ€”

Pernah tak anda lalui situasi ni,hari-hari bangun awal pagi untuk ke tempat kerja?

Kadang-kadang keluar kerja gelap,balik kerja pun gelap. Tak jumpa matahari !

Ada kalanya pergi kerja anak tengah tidur,balik kerja pun anak dah tidur…weekend je baru bole spend dengan anak

Yang lagi sedih,hari-hari habis masa kurang-kurang 2 jam atas jalan raya/LRT/MRT

Memang meletihkan

House for rent in kuala lumpur

Sewa di KL ?...hmm semua mahal 😞

Kalau boleh memang nak sewa je kat KL

Tapi mana mampu…semuanya mahal

Servis apartment yang selesa paling murah kurang-kurang harga sewa atas RM2000

Kalau sewa luar KL memang murah,tapi kena spend banyak untuk kos transport pulak

Memang stress 😞 

.

πŸ˜₯Apa patut saya buat?

Apa TINDAKAN anda seterusnya kalau saya kongsikan cara nak selesaikan masalah anda?

SAYA AKAN DEDAHKAN SATU RAHSIA

Tapi sebelum tu

Teruskan membaca sampai habis

πŸ€— Masih belum terlambat

Inilah masanya nak ajak pasangan/suami/isteri anda survey Projek baru di SETAPAK ni

Dengan harga mula cuma dari RM31x,000,bulanan pun baru RM15++ .Β 

Sangat berbaloi untuk unit 3 BILIK 2 BILIK AIR di tengah Kuala Lumpur

Nak pergi kerja pun senang,5 minit dah sampai LRT Wangsa Maju

Nak pergi KLCC pun 15 minit sahaja naik kereta !

Downpayment? RM3000 sahaja

Mahal? Saya pasti lagi murah dari deposit rumah sewa

Tawaran terbaik ni amat TERHAD !

Dengan harga cuma dari RM31x,000,unit macam ni tak selalu ada di pasaran

Tak lama lagi pasti akan “SOLD OUT”

Nak tunggu bulan depan? 

Boleh..tapi jangan marah kami kalau unit dah habis kena “book”

Cepat isi borang di bawah ni  πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Lambat…tinggal πŸƒπŸš—