fbpx

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Servis Apartment Cyber Selatan (Cybersouth)

5 benda yang akan buat saya gembira kalau tinggal di Cyberjaya Selatan (Cybersouth)

” Best ke tinggal kat kawasan ni ? “

Dengan harga rumah yang agak tinggi di kawasan bandar, pasti ramai yang mula memilih untuk survey kawasan sekitar pinggir bandar

Dengan jaringan lebuhraya dan juga kemudahan pengangkutan awam yang pantas, soal rumah yang jauh dari tempat kerja bukan lagi satu isu. 

Yang paling penting, harga yang dibayar untuk bulanan rumah masih dalam lingkungan mampu milik sesuai dengan lokasi, fasiliti dan kemudahan di kawasan sekitar

Bagi yang masih mencari-cari kawasan sesuai untuk “settle down” ataupun untuk pelaburan, rasanya kawasan Cyberjaya Selatan patut diletakkan dalam senarai survey

Kawasan ini dahulunya dikenali dengan nama Dengkil. Tapi untuk projek perumahan ni, kawasan ini telah dijenamakan sebagai Cyberjaya Selatan

Nak tahu apa 5 perkara yang bakal buat anda gembira kalau tinggal di sini? 

Jom teruskan baca

1.Info Hartanah

Servis apartmen Cyberjaya selatan ini adalah projek perumahan leasehold terbaru di Dengkil ( dibina di atas tanah rizab Melayu )

Ideal untuk bakal pemilik rumah pertama mahupun untuk dijadikan pelaburan

Projek sedang dalam pembinaan dan dijangka siap pada 2023.

Harga permulaan adalah  dari RM215,000, untuk unit 2 bilik dan 2 bilik air, manakala 3 bilik 2 bilik bermula dari RM343,000 (tertakluk kepada status unit)

Pastinya berbaloi untuk wang anda

Ia dibina berkonsepkan komuniti harmoni berserta ciri keselamatan 3 peringkat. 

2.Pelan Lantai

Terdapat dua pilihan unit di Cyber Selatan 

Jenis B : 602 kaki persegi (2 bilik 2 bilik air, 2 parkir kereta)

Jenis A : 901 kaki persegi (3 bilik 2 bilik air, balkoni serta 2 parkir kereta)

 

 
Previous
Next

3.Akses Mudah

     Lebuhraya Utama
 
  • Putrajaya-Cyberjaya Expressway melalui Elite Highway
  • Maju Expressway (MEX)
  • South Klang Valley Expressway (SKVE)
  • North-South Expressway (NKVE)
  • Damansara-Puchong Highway (LDP)
  • Jalan Dengkil-Banting

4.Pengangkutan Awam

 
  • 6.3 km (8 minit) km to Cyberjaya Transport Terminal Persiaran Multimedia
  • 7.4 km (6 minit) ke Putrajaya Sentral
  • 8.3 km (10 minit) ke MRT Cyberjaya City Centre (sedang dibina)
 

5. Fasiliti dan Kemudahan

Tingkat Bawah (Ground Floor)

  1.  Pondok Pengawal
  2.  Gelanggang Futsal
  3.  Gim terbuka
  4.  Lobi

Tingkat 1

  1. Laman Permainan Kanak-kanak Terbuka
  2. Tadika
  3. Pejabat Pengurusan
  4. Surau
  5. Tandas
  6. Bilik Permainan

Tingkat 7

  1. Gimnasium
  2. Taman Permainan Kanak-kanak
  3. Laman Barbeku
  4. Dewan Serbaguna
  5. Gelanggang Takraw
  6. Tandas & Bilik Tukar Pakaian
  7. Dek
  8. Kolam Renang Kanak-kanak
  9. Kolam Renang Dewasa
Previous
Next

Gallery

Previous
Next

Lokasi

Dari kesemua point di atas ni, point paling menarik sekali ialah lokasi apartment ni.

Bayangkan cuma 10 minit sahaja ke Stesen MRT Cyberjaya ! 

Memang sangat sesuai untuk bakal owner yang kerja di Pusat Bandar KL, parking kereta, terus je relax dalam MRT ke tempat kerja.

Atau kalau bakal owner nak sewakan pun tak jadi masalah, dengan kemudahan pengangkutan awam yang banyak, bakal penyewa anda pasti senang nak ke tempat kerja

Kepada mereka yang berminat nak tahu lokasi sebenar Servis Apartment ni, bolehlah isi butiran peribadi di bawah.

Saya Berminat

Sila isikan butiran anda untuk kami hubungi.

nanti dulu !

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, sila kemukakan kepada kami dengan mengisi borang di bawah

Kami sentiasa sedia membantu