fbpx

Cyberjaya Selatan

Mampu milik dan berbaloi

Tahniah kami ucapkan !

Anda maju selangkah lagi untuk menjadi pemilik kediaman mampu milik ini

Isi butiran anda di sebelah supaya kami dapat hubungi dan bantu anda

Saya Berminat !

Kelebihan dan Kemudahan

Akses mudah

  • Putrajaya-Cyberjaya Expressway melalui Elite Highway
  • Maju Expressway (MEX)
  • South Klang Valley Expressway (SKVE)
  • North-South Expressway (NKVE)
  • Damansara-Puchong Highway (LDP)
  • Jalan Dengkil-Banting

Pusat Beli Belah

  • Dpulze Shopping Mall (6.3KM)
  • AEON BIG Putrajaya (14.3KM)
  • Alamanda shopping Centre (14.6KM)
  • IOI City Mall (18KM)
  • Mitsui Outlet Park (22KM)

Pusat Rekreasi

  • Putrajaya Challeng Park (10KM)
  • Taman Botani Putrajaya (20KM)

Info Hartanah

Pelan Lantai

  • 3 bilik 2 bilik air
  • 900 sqft 
  • 2 Parkir Kereta

Fasiliti Lengkap

     Hotspot 
 
  • Kolam renang kanak-kanak dan dewasa
  • Laman barbeku
  • Gym
  • Dewan serbaguna
  • Dan 10 kemudahan lain
 

 

Pemilikan Mudah

  • Tiada wang pendahuluan
  • Booking hanya RM1000
  • Yuran guaman & Stam duti PERCUMA

Galeri Hartanah

Previous
Next

Apa kata bakal Pemilik

” Dah beli satu apartmen sini. Harap tak lama lagi boleh siap & dapat kunci, insyaAllah. Great staff, good initiative, affordable utk yg berpendapatan sederhana & rumah contoh yg cantik 👍 ” – En Nassir 

” Dah pergi tegok rumah contoh kat gallery show room. Staff agent dia friendly. Ramai org view rumah harini.. so a bit crowded. Kami book unit 3 bilik, agak berbaloi untuk yang baru kahwin ” – En Hazmin dan isteri

” Coming soon 2023, InshaAllah…. tak sabar nak tunggu dapat kunci my first home. Thanks so much my agent” – Cik Sarah

Bagaimana mahu memiliki Apartment ni?

Nilai sebenar adalah

Tapi...


Kami bermurah hati ingin memberi anda REBAT 10% (bernilai hampir RM35,000) jika anda membuat temujanji melalui link di bawah sekarang !

Dengan REBAT ini, anda JIMAT hampir RM35,000

NILAI selepas 10% rebat cuma

Nanti dulu !

Kalau anda book sesi appointment dengan kami sekarang, anda berpeluang mendapat satu lagi BONUS tambahan !

Bonus tambahan ni hanya untuk 10 orang PERTAMA sahaja !!!

Cukup sahaja 10 orang kami akan terus tutup peluang ni !!!

BONUS tambahan !

"Move in Cashback" menanti 10 pelanggan pertama yang membuat temujanji hari ini

Kami akan berikan wang tunai berjumlah RM5000

Wow !!! Banyak tu !!!

Memang cukup nak buat beli kelengkapan rumah masa pindah nanti

TAWARAN ini bakal tamat dalam 24 jam !

Peluang macam ni tak selalu datang

Jadi jangan lepaskan peluang ini

Klik link di bawah sekarang untuk sebarang pertanyaan

Unit memang dah tak banyak, kalau dah "fully booked" kami terpaksa tutup tawaran ini

Days
Hours
Minutes
Seconds

Jom ke Galeri SEKARANG !

Saya Berminat !