fbpx

Apartment Baru Bangi

Mampu milik dan berbaloi

Tahniah kami ucapkan !

Anda maju selangkah lagi untuk menjadi pemilik kediaman mampu milik ini

Harga bermula dari RM295,000. Bulanan cuma RM1200.

Pilihan bijak berbanding menyewa !

Info Hartanah

Info

Akses dan Kemudahan

Fasiliti Lengkap

Pemilikan Mudah

Galeri Hartanah

Previous
Next

Apa kata bakal Pemilik

” Dah beli satu apartmen sini. Harap tak lama lagi boleh siap & dapat kunci, insyaAllah. Great staff, good initiative, affordable utk yg berpendapatan sederhana & rumah contoh yg cantik 👍 ” – En Nassir 

” Dah pergi tegok rumah contoh kat gallery show room. Staff agent dia friendly. Ramai org view rumah harini.. so a bit crowded. Kami book unit 3 bilik, agak berbaloi untuk yang baru kahwin ” – En Hazmin dan isteri

” Coming soon 2023, InshaAllah…. tak sabar nak tunggu dapat kunci my first home. Thanks so much my agent” – Cik Sarah

Bagaimana mahu memiliki Apartment ni?

Nilai sebenar adalah

Tapi...


Kami bermurah hati ingin memberi anda REBAT 9% (bernilai hampir RM30,000) jika anda membuat temujanji melalui link di bawah sekarang !

Dengan REBAT ini, anda JIMAT hampir RM30,000

NILAI selepas 9% rebat cuma

Nanti dulu !

Kalau anda book sesi appointment dengan kami sekarang, anda berpeluang mendapat satu lagi BONUS tambahan !

Bonus tambahan ni hanya untuk 10 orang PERTAMA sahaja !!!

Cukup sahaja 10 orang kami akan terus tutup peluang ni !!!

Bonus Perabot dan Alat Elektrik PERCUMA !

Perabot dan alat elektrik PERCUMA menanti 10 pelanggan pertama yang membuat temujanji hari ini

Anda akan dapat perabot seperti

Anda juga dapat kelengkapan elektrik seperti

KLIK link whatsapp di bawah untuk sesi temujanji di Galeri

TAWARAN ini bakal tamat dalam 24 jam !

Peluang macam ni tak selalu datang

Jangan lepaskan peluang ini

Klik link di bawah sekarang untuk sebarang pertanyaan

Unit memang dah tak banyak, kalau dah "fully booked" kami terpaksa tutup tawaran ini

Days
Hours
Minutes
Seconds

Jom ke Galeri SEKARANG !

Saya Berminat !